Asisti levert niet zomaar advies maar maatwerk.

  1. Uitvoering-gerelateerd advies (bijvoorbeeld het programma van eisen, duurzaamheidsprincipes, energiebesparing, veiligheid, etc.)
  2. Praktisch, uitvoeringstechnisch of bouwkundig advies (technische omschrijvingen, renovaties, prestatie adviezen, brandveiligheid, begeleidingsadvies, etc.)
  3. Ervaringsexpertise op het gebied van bouwgebreken, bouwfouten, bouwfysische problemen, toegepaste materialen, bouwkosten, asbest, restauraties, etc.

De kennis die niet (direct) bij ons aanwezig is betrekken wij uit ons brede netwerk van specialisten, dat we in de afgelopen jaren door het hele land hebben opgebouwd.

Particulier
Als u gaat bouwen, verbouwen of isoleren zijn er 101 dingen waar u mee moet rekening houden. Het is daarom fijn te weten dat Asisti u kan adviseren, begeleiden en desgewenst de controle op de daadwerkelijke uitvoering van u kan overnemen.

Bedrijf
Het inventariseren van het bezit, opstellen van sluitende onderhoudsbegrotingen c.q. planningen en bijbehorende maatregelen is tijdrovend en zeer specialistisch werk. Dat geldt ook voor de advisering van bijvoorbeeld energetische verbouwprojecten. Asisti is uw partner in de ondersteuning voor en tijdens het proces.

Detachering
Soms komt er een piek in uw werkzaamheden voor of is er een gebrek aan capaciteit door bijvoorbeeld ziekte. Onzekere factoren in de economie spelen dan vaak een rol om niet direct mensen aan te kunnen nemen. Daarnaast wordt er steeds vaker op tijdelijke en/of projectbasis ondersteuning ingehuurd met specifieke vakkennis en kunde. De regie en de controle over de werkzaamheden blijven zo in uw handen. U blijft flexibel en de kosten zijn beheersbaar. Daar waar u tekort komt aan kennis, kunde, tijd en/of mankracht staat Asisti voor u klaar. Dit in zowel de professionele als de particuliere markt, op projectbasis of op basis van detachering.

 In de functie van:                 Ondersteuning  in bij:         
> EPA - Adviseur Woning   > Bouwkundig advies;
> EPA - Adviseur Utiliteit;    > Inventarisatie;
> Bouwkundig Inspecteur;   > Conditiemeting;
> Bouwkundig Adviseur;     > Meerjaren Onderhouds Planningen;
> Energetisch Adviseur;   > "0-meting", onafhankelijke scan van de voorraad;
> Onderhoudsdeskundige;   > EPA labeling Woningbouw en Utiliteitsbouw; 
> Onderhoudsanalist;      > EPA (Maatwerk)Advies; 
> Technisch beheerder;    > Inspectie en/of Opname van bouwkundige complexen; 
> Opzichter planmatig, dagelijks of mutatieonderhoud;   > Begeleiding van in uitvoering zijnde (onderhouds-) werkzaamheden;

buttonterug

Contactgegevens

  • Onstein 117
    7006 JT Doetinchem
  • 0314-842798
  • 084-8319948
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bel mij terug