“Nadenken, bewust wording, dat is belangrijk, zeker in de bouw. Maar vaak is daar geen tijd voor of ontbreekt het overzicht en de kennis. Asisti brengt daar structuur in aan en bereidt die belangrijke keuzes voor u voor”.

Oorsprong
Mijn carrière is begonnen in de functie van inspecteur / adviseur met als doelstelling kwaliteitsbewaking ten behoeve van het afgeven van een verzekerde garantie op projecten in de bouw. “Enerzijds de klant (opdrachtgever) en anderzijds de architecten, (onder-)aannemers en installateurs. Geheel afgestemd op de wens van en overeenkomst tussen hen beiden.

Kennis en ervaring
“In mijn eerste jaren als inspecteur kreeg ik door noodzakelijke interne trainingen een grote kennis van producten, een breed inzicht in bouwprocessen en daarnaast gelijk een duidelijk beeld van de helaas veel te veel gemaakte bouwfouten. Door deze ervaring ben ik in de gelegenheid geweest om bij verschillende specialistische bedrijven in de toelevering en uitvoering mijn aanwezige kennis te verdiepen tot specialist. De bouw heb ik hierdoor in de vingers. En door het procesinzicht ben ik een aanvulling bij projectmanagement.” Mijn ruime praktijkervaring in de bouw deel ik met anderen door middel van trainingen en deskundig advies. “Het geeft me veel voldoening om mensen te laten delen in mijn kennis en ervaring.”

Meer informatie treft u op mijn LinkedIn profiel.

Werkwijze
”Niet alles wat mogelijk is moet je gelijk doen. Onjuiste investeringen binnen bijvoorbeeld de bestaande bouw leveren geen rendement maar kunnen zelfs leiden tot schade. Alles begint met een juiste inventarisatie en opname en soms kun je maatregelen maar beter uitstellen. Dat geldt zowel voor een woning als voor grotere complexen.” Asisti gaat bij zijn advisering bijvoorbeeld als volgt te werk:

- Intake met betrekking tot gebruik, situatie en wenselijke doelen;
- Inventariseren van de woning, het pand of complex;
- Conidtiemeting (NEN2767) om onderhoudstoestant te bepalen;
- Evaluatie en bespreken verantwoorde haalbare mogelijkheden op natuurlijke momenten; 
- Opmaken maatwerk advies inclusief eventueel energielabel en MeerJaren OnderhoudsBegroting; 
- Projectmanagement of bewaking tijdens uitvoeren van de maatregelen.

Visie
Het bedrijf Asisti, opgericht door Erwin Reuterink, staat voor betrouwbaarheid en betrokken zijn. “Als adviseur en schade Expert heb ik verbouwingen gezien die enkele jaren later leidden tot grote schades. Mensen worden op het verkeerde been gezet: ze gaan bijvoorbeeld isoleren zonder aan ventilatie te denken. Dit soort valkuilen kunnen eenvoudig worden voorkomen. Kennis en ervaring is hier van belang.

"Zo komt Asisti tot de juiste duurzame oplossingen!

Over het bedrijf Asisti

Contactgegevens

  • Onstein 117
    7006 JT Doetinchem
  • 0314-842798
  • 084-8319948
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bel mij terug